2-5 nap Súly: 0.75 kg  Gyártó: Hauser »

purhab

Akciós!
Hauser téli purhab ablakok és ajtókeretek beépítéséhez, ivóvíz-, szennyvízhálózatok és központi fűtéscsövek hőszigeteléséhez, falelemek, hullámlemezek, tetőcserepek, stb. beépítéséhez és szigeteléséhez, előregyártott falelemek szerkezeti illesztéséhez alkalmas. A…
2 305 Ft 2 115 Ft
(1 665 Ft + 27% ÁFA) / flakon

Hauser téli purhab ablakok és ajtókeretek beépítéséhez, ivóvíz-, szennyvízhálózatok és központi fűtéscsövek hőszigeteléséhez, falelemek, hullámlemezek, tetőcserepek, stb. beépítéséhez és szigeteléséhez, előregyártott falelemek szerkezeti illesztéséhez alkalmas. A Hauser téli purhab téli használatra ideális. Kiváló tapadás jellemzi a legtöbb építőanyaghoz. Ellenáll penésznek, melegnek és hidegnek egyaránt. A Hauser téli purhab egykomponensű, megszilárdult állapotban vágható, csiszolható, vakolható és festhető. Ózonbarát, CFC és HCFC-mentes hajtógázokkal készül. Alkalmazási hőmérséklete -10 °C és +30 °C között. A 750 ml kiszerelésű Hauser téli purhab kihozatala max. 42 liter, vízabszorpció 2.5% (24 óra elteltével).

Szállítás

Utánvét


A szállítási díjak tájékoztató jellegűek, a súly és a termék nagysága miatt.

A termék súlya 0.75 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Személyes átvétel telephelyünkön


Személyes telephelyünk: 6300 Kalocsa, Ciglédi út 4., 7:30-16:00 között van termékkiadás.

Partnereink telephelyén


Az Ön lakóhelyéhez legközelebbi partnerünk telephelyét adjuk meg. Amennyiben ez nem elfogadható Önnek, úgy a szállítással kapcsolatban kollégánk keresni fogja.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek