BeerStone márkákról

Beerstone logo

 

 

A Beerstone márka megalakulása 2011-ben történt. A márkanév ugyan a jól ismert Beer, azaz sör szót tartalmazza, de családi nevünkből lett megalkotva. Következő évben céget is alapítottunk a márkára. Már akkor az volt a tervünk, hogy saját márkás habarcs termékeket fogunk gyártani, az általunk forgalmazott francia Vicat cementből. Ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend már Magyarországon is. Számos ismert műemlék jellegű felújítási munka során használták. Itt elolvasható, projekteken dolgoztak már a termékünket: https://vicatprompt.hu/

Cementünk egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb partnerünk receptúrát kért, hogy a legjobb minőségben tudjon vele dolgozni. Innen jött az ötlet, hogy előre keverjük a terméket,  és csak víz hozzáadásával lehessen vele dolgozni. Így született meg a márka és a különböző termékötletek. Éveken keresztül teszteltük a termékeinket, hogy azok mind minőségben, mind mögöttes szakértelemben is tükrözzék az egyediséget, nyújtsanak profi megoldásokat az adott problémára. Így megalkottuk a gyorsjavító, vízzáró és dekor termékeinket, illetve kimondottan műemlék jellegű munkákhoz MONPRO műemlékvédelmi habarcsunkat.

2019-ben jutott el a cégünk oda, hogy a termékek gyártására elkészüljön a gyártósor és csomagolás. Ebben az évben elkezdjük a piaci bevezetést. Célunk a saját márkás termékeink megismertetése széles körben, nem csak Magyarországon, hanem egész Európában.

Beer Attila